მასალი:- 2 კგ. ისპანახი
- 2 ცალი ხახვი
- 300გრ.ნიგიზი (გატარებული)
- მწვანილები -ქინძი,კამა
- 2კბილი ნიორი
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
- ასევე გემოვნებით ძმარი
მომზადება:
მოვხარშოთ ისპანახი გავაციოთ და გავწუროთ ხელით და შემდეგ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დაუმატოთ ასევე გატარებული მწვანილები,ხახვი და ნიორი ,მარილი ძმარი და მწიწაკა გემოვნებით.
თეფშზე გავაფორმოთ სურვილისამებრ ასევე უხდება ბროწეულის მარცვლები გასაფორმებლად.
გემეიელად მიირთვით!
|