მასალა:
- 1კგ.ბადეიჯანი
- 4ცალი პამიდორი
- 2სტაფილო
- 3თავი ხახვი
- 2ცალი ბულბარული წიწაკა
- 3-4 კბილი ნიორი
- ქინძი , კამა და რეჰანი
მომზადება:
ბადრიჯანი გავთალოთ და როგორც კარტოფილს ვჭრით მაგ ფორმით სიგრძეზე დავჭრათ დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 45 წუთი ან 1 საათი რომ გამოიღოს წვენი, გავწუროთ
და ზეთიან ტაფაში შევწვათ
დავჭრათ ხახვი მწვანილები,ნიორი,ბულგარული წითელი და მწვანე წიწაკა,პამიდორს გავცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად
სტაფილო გავხეხოთ სახეხზე
ეს ყველაფერი აურიოთ ერთმანეთში და თუ მარილი აკლია გემოვნებით მოვაყაროთ
გემრიელად მიირთვით!
|