მასალა: - 500გრ. ყვავილოვანი კომბოსტო
- 1/4-1/2 ჭიქა ნიგოზი
- 1/4 ჭიქა ძმარი
- 1ს.კ.ქინძის თესლი
- 2-3 კბილი ნიორი
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
გავრეცხოთ და უკვე გამზადებულ ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ ვადუღოთ 3 წუთი. წყალი გადაუწუროთ და როცა გაცივდება პატარა ნაჭრებად გავყოთ ხელით.
ხორცის მანქანაში ან ბლენდერში გატარებული ნიგოზი,ნიორი და ქინძის თესლს დავასხათ ძმარი და მარილი გემოვნებით გაუკეთოთ. გამზადებული სოუსი დავასხათ ყვავილოვან კომბოსტოს და ფრთხილად მოურიოთ.
გემრიელად მიირთვით!
|