მასალა:
- 1 თევზი" სილოტკა"
- 3 ც. ჭარხალი
- 2 ც. სტაფილო
- 3 ც. კარტოფილი
- 2 ც. მჟავე კიტრი
- 1 თ. ხახვი
- 300 გრ. მაიონეზი
- მარილი გემოვნებით
- კამა და ბოლოკი გასაფორმებლად
მომზადება:
მოხარშეთ კარტოფილი, სტაფილო, ჭარხალი, მოაცალეთ კანი
და გახეხეთ მსხვილ სახეხზე
თევზი (აუცილებლად დამარილებული სელიოდკა უნდა იყოს) გამოარჩიეთ კანისა და ფხებისგან
აი ასე
დაჭერით ან ხელით დაჩლიჩეთ
ჩადეთ მინის ჭურჭელში რადგან უფრო ლამაზი გამოდის რომ გამჭვირვალეა , დააყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი
ზემოდან მაიონეზი
შემდეგ გახეხილი სტაფილო
და ყოველ ფენას ძალიან ცოტა მარილი მოვაყაროთ
ისევ მაიონეზი
შემდეგ გახეხილი მჟავე კიტრი
შემდეგ გახეხილი ჭარხალი
შემდეგ მაიონეზი
მაიონეზი ყოველთვის კოვზით ასე გადალესეთ
ამის შემდეგ გახეხილი კარტოფილი
ცოტა მარილი
ზემოდან მაიონეზი
ბოლოს წვრილად დაჭრილი კამა
აგრეთვე უხდება ბოლოკის გვერდი გათლილი და წვრილად კუბიკებად დაჭრილი გასაფორმებლად
გემრიელად მიირთვით!
|