მასალა:
- 1 თავი ყვავილოვანი კომბოსტო
- 1 ცალი მაიონეზი
- 1თავი ხახვი
- 1კბილი ნიორი
- სვანური მარილი
- ხმელი სუნელები: ქინძი, კამა, უცხო სუნელი
- წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით
მომზადება:
გარეცხეთ და დააცალკევეთ
ჩაყარეთ ადუღებულ წყალსი და ხარშეთ 2 წუთი
მოვამზადოთ მაიონეზის სოუზი:
დაჭერით წვრილად ხახვი და ნიორი დავაყარეთ მაიონეზს ასევე სუნელები, სვანური მარილი და ცოტა მწიწაკაც გემოვნებით
ადუღებულ გაციებული წყლით ცოტ გაათხელეთ მაიონეზი
და უკვე გამზადებულ სოუსში ჩაყარეთ ყვავილოვანი კომბოსტო
ზემოდან შეგიძლიათ მორთოთ სტაფილოთი ან წითელი ბულგარული წიწაკით
გემრიელად მიირთვით!
|