მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 16 სტუმარი: 16 მომხმარებელი: 0 |
|
პაეია
| 2010-04-11, 11:18 PM |
- ცხელ ზეთში შევაწითლოთ ლანგოსტინები,
- დაწითლების შემდეგ ცალკე გადავიღოთ და იმავე ზეთში ჩავყაროთ დაჭრილი კალამარის რკალები
- დავუმატოთ გამბები, მოვშუშოთ
- მერე სოკო...რომ მოიშუშება
- დავამათოთ მწვანე ნედლი ლობიო და გავაგრძელოთ შუშვა..
- ჩავუშვათ გარეცხილი ალმეხები , თუ გვინდა ტაფას დავაფაროთ ცოტა ხანს თავზე,რომ ორთქლის დახმარებით გაიხსნას ალმეხები
- როცა გაიხსნება ყველა (რომელიც არ გაიხსნება ბოლოს, ის არ იჭმევა)
- ვამატებთ ტომატს
- შემდეგ კი კონსერვის ბულგარულ წიწაკას , ნატურალურიც შეიძლება
- ვუმათებთ მრგვალ ბრინჯს,
- და ვშუშავთ დაბალ ცცხლზე, ზემოთ ჩამოთვლილ ინგრედიენტებსაც დაბალ ცეცხლზე ვაკეთებთ...
- რომ მოიშუშება ვამატებთ ზაფრანას ან ყვითელ ყვავილს...
- შემდეგ ვამატებთ კუბიკებად დაჭრილ თევზის უფხო ფილეტებს..
- გაროხს...
რეცეპტის ავტორი faustina
|
კატეგორია: ეკზოტიკური კერძები | დაამატა: aks75
| ტეგები: კერძები, ეგსოტიკური, გემრიელი, პაეია
|
ნანახია: 3512 | რამოტვირთვები:
| კომენტარი: 1
| რეიტინგი: 5.0/1 |
სულ კომენტარები: 1 | |
1
Maria
(2011-07-30 10:44 AM)
0
samcuxarod ar aris lamazi roca sxvis gadagebul suratebs debt da arc anishnebt rom tkveni ar aris... RAMODENIME kerci agmovachine chemi, da tu ar cashlit , miutitet mainc originali avtori an linki dadeT, saidanac daakopireT. chvensken, evropashi , aseTI saqcieli, kanoniT isjeba ;) , kargi iqneba Tu zemoT aRniSnul Cems txovnas gaitvaliswinebt!
|
|
|
|
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|