მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 8 სტუმარი: 8 მომხმარებელი: 0 |
|
ბანანის “ტორტი”
| 2010-04-07, 11:49 PM |
მასალა:
- 6 ც. ბანანი, 300 გრ.
- "კრეკერი”, 700 გრ.
- მაღალი ცხიმიანობის არაჟანი,
- 1/2 ჩ/ჭ შაქარი, 2 ს/კ ლომონის წვენი,
- 10 გრ. შოკოლადი, 3 ს/კ გახეხილი ქოქოსი.
მომზადება: ბანანი გაასუფთავეთ, დაჭერით თხელ რგოლებად და დაალაგეთ ფორმის ძირზე. ზემოდან დააწყეთ კრეკერი. არაჟანი ათქვიფეთ. ნელ-ნელა დაუმატეთ შაქარი ფუმფულა მდგრადი მასის მიღებამდე. არაჟნის კრემი დადეთ კრეკერზე და მოასწორეთ, 3 საათი შედგით მაცივარში. მაცივრიდან გამოღებული ტორტი გადმოაბრუნეთ სინზე, მოასხით ლიმონის წვენი. შოკოლადი გახეხეთ სქლად, აურიეთ გახეხილი ქოქოსი და მოაყარეთ ტორტს ყველა მხრიდან. ულუფის რაოდენობა: 12; მომზადების დრო: 30წთ + გაციება
|
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75
| ტეგები: კულინარია, ბანანის “ტორტი”, გემიელი რეცეპტები, ტკბილეულობა
|
ნანახია: 2936 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|