მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ბანანის “ტორტი”
2010-04-07, 11:49 PM
მასალა:
  • 6 ც. ბანანი, 300 გრ. 
  • "კრეკერი”, 700 გრ. 
  • მაღალი ცხიმიანობის არაჟანი, 
  • 1/2 ჩ/ჭ შაქარი, 2 ს/კ ლომონის წვენი, 
  • 10 გრ. შოკოლადი, 3 ს/კ გახეხილი ქოქოსი. 
მომზადება:
ბანანი გაასუფთავეთ, დაჭერით თხელ რგოლებად და დაალაგეთ ფორმის ძირზე. ზემოდან დააწყეთ კრეკერი. არაჟანი ათქვიფეთ. ნელ-ნელა დაუმატეთ შაქარი ფუმფულა მდგრადი მასის მიღებამდე. არაჟნის კრემი დადეთ კრეკერზე და მოასწორეთ, 3 საათი შედგით მაცივარში. მაცივრიდან გამოღებული ტორტი გადმოაბრუნეთ სინზე, მოასხით ლიმონის წვენი. შოკოლადი გახეხეთ სქლად, აურიეთ გახეხილი ქოქოსი და მოაყარეთ ტორტს ყველა მხრიდან.
ულუფის რაოდენობა: 12; მომზადების დრო: 30წთ + გაციება


0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ბანანის “ტორტი”, გემიელი რეცეპტები, ტკბილეულობა
ნანახია: 2936 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]