მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

მარწყვისა და ქოქოსის ნამცხვარი
2010-04-10, 10:34 AM

შემადგენლობა

  • 100გრ მარციპანი (ნუშისა და შაქრის თანაბარი რაოდენობა)
  • 100გრ კარაქი
  • 300გრ არაჟანი
  • 500გრ მარწყვი
  • 50გრ ქოქოსის ფანტელი
  • ცხიმი ან პერგამენტი ფორმისთვის

მომზადების წესი

  1. ფორმას წაუსვით ცხიმი ან ჩააფინეთ პერგამენტი. დაფხვენით ორცხმობილა. დაუმატეთ ერთმანეთში კარგად არეული მარციპანი და კარაქი.
  2. მიღებული მასა მოათავსეთ ფორმაში და დატკეპნეთ.
  3. ზემოდან წაუსვით არაჟანი. მარწყვი გარეცხეთ, მოაცილეთ ყუნწები და გაანაწილეთ ნამცხვარზე. ზემოდან მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი და დადგით გრილ ადგილას 1სთ.

დამატებითი ინფორმაცია

ხილის შეცვლა: შეგიძლიათ ნამცხვარი მოცვით ან მაყვლით მოამზადოთ. რჩევა მოსართავად: არაჟანი მოათავსეთ მოსართავ პარკში და ნამცხვრის კიდეებზე ბურთები დაასკუპეთ. მარწყვი ნამცხვრის შუაგულში მოაწყვეთ და მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი.

0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ტკბილეული, გემრიელი რეცეპტები, მარწყვისა და ქოქოსის ნამცხვარი
ნანახია: 2028 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]