მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 3 სტუმარი: 3 მომხმარებელი: 0 |
|
მარწყვისა და ქოქოსის ნამცხვარი
| 2010-04-10, 10:34 AM |
შემადგენლობა- 100გრ მარციპანი (ნუშისა და შაქრის თანაბარი რაოდენობა)
- 100გრ კარაქი
- 300გრ არაჟანი
- 500გრ მარწყვი
- 50გრ ქოქოსის ფანტელი
- ცხიმი ან პერგამენტი ფორმისთვის
მომზადების წესი- ფორმას წაუსვით ცხიმი ან ჩააფინეთ პერგამენტი. დაფხვენით ორცხმობილა. დაუმატეთ ერთმანეთში კარგად არეული მარციპანი და კარაქი.
- მიღებული მასა მოათავსეთ ფორმაში და დატკეპნეთ.
- ზემოდან წაუსვით არაჟანი. მარწყვი გარეცხეთ, მოაცილეთ ყუნწები და გაანაწილეთ ნამცხვარზე. ზემოდან მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი და დადგით გრილ ადგილას 1სთ.
|
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75
| ტეგები: კულინარია, ტკბილეული, გემრიელი რეცეპტები, მარწყვისა და ქოქოსის ნამცხვარი
|
ნანახია: 2072 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 5.0/1 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|
დამატებითი ინფორმაცია
ხილის შეცვლა: შეგიძლიათ ნამცხვარი მოცვით ან მაყვლით მოამზადოთ. რჩევა მოსართავად: არაჟანი მოათავსეთ მოსართავ პარკში და ნამცხვრის კიდეებზე ბურთები დაასკუპეთ. მარწყვი ნამცხვრის შუაგულში მოაწყვეთ და მოაყარეთ ქოქოსის ფანტელი.