მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

იოგურტისა და ატმის ტორტი
2010-04-10, 10:37 AM

აღწერა

გამოდის 12 ნაჭერი 1 ნაჭერი=200კ/კალ.

შემადგენლობა

  • 700გრ მწიფე ატამი
  • 100გრ ფხვიერი გალეტი
  • 300გრ ნაღები
  • 100მლ ატმის წვენი
  • 4 ს.კ. ლიმონის წვენი
  • 300გრ იოგურტი
  • 100გრ შაქარი

მომზადების წესი

  1. ჟელატინი დაარბილეთ ცივ წყალში 5წთ. ატამი გათალეთ, გაჭერით შუაში, გამოაცალეთ კურკა და დაჭერით. ფორმის ძირი დაფარეთ გალეტებით და ზემოდან გაანაწილეთ ატმის ნახევარი, მეორე ნახევარი კი შეინახეთ.
  2. ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე. ატმის წვენი ლიმონის წვენთან ერთად მიიყვანეთ ადუღებამდე და შიგ ჟელატინი გახსენით.
  3. იოგურტი ათქვიფეთ შაქართან ერთად. შეურიერთ ჟელატინიანი წვენი და ნაღები. მიღებული კრემი მოასხით ატმებს და შედგით მაცივარში 3სთ. სუფრასთან მიტანის წინ ნამცხვარი მორთეთ დარჩენილი ატმის ნაჭრებით.
0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ტკბილეული, გემრიელი რეცეპტები, ატმის ტორტი, იოგურტისა
ნანახია: 2749 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]