ჟელატინი დაარბილეთ ცივ წყალში 5წთ. ატამი გათალეთ, გაჭერით შუაში, გამოაცალეთ კურკა და დაჭერით. ფორმის ძირი დაფარეთ გალეტებით და ზემოდან გაანაწილეთ ატმის ნახევარი, მეორე ნახევარი კი შეინახეთ.
ნაღები ათქვიფეთ გამაგრებამდე. ატმის წვენი ლიმონის წვენთან ერთად მიიყვანეთ ადუღებამდე და შიგ ჟელატინი გახსენით.
იოგურტი ათქვიფეთ შაქართან ერთად. შეურიერთ ჟელატინიანი წვენი და ნაღები. მიღებული კრემი მოასხით ატმებს და შედგით მაცივარში 3სთ. სუფრასთან მიტანის წინ ნამცხვარი მორთეთ დარჩენილი ატმის ნაჭრებით.