ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი, დაუმატეთ შაქარი და 1/2 ჩ.კ. მარილი. ვანილის ჩხირს ამოაცალეთ გული და შეურიერთ ფქვილიან მასას.
ფქვილიანი და კაკაოიანი მასები ერთმანეთში შეურიერთ, დაუმატეთ კვერცხი, არაჟანი და კარგად მოურიეთ. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 45–50წთ. გამოიღეთ ღუმლიდან და გააგრილეთ.
შაქრის პუდრა გახსენით 5 ს.კ. წყალში. გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ კაკაო, წყლიანი შაქრის პუდრა და კარგად აურიეთ. მიღებული მინანქარი წაუსვით ნამცხვარს.
დამატებითი ინფორმაცია
რჩევა: შეგიძლიათ ნამცვხრის ყოველ ნაჭერს ცოტაოდენი კვერცხის ლიქიორი მოასხათ.
დამატებითი ინფორმაცია
რჩევა: შეგიძლიათ ნამცვხრის ყოველ ნაჭერს ცოტაოდენი კვერცხის ლიქიორი მოასხათ.