ბისკვიტს შემოავლეთ ტორტის ფორმის რგოლი.
ალუბალი გარეცხეთ, კურკა გამოაცალეთ, დაუმატეთ ალუბლის ჯემი 2 ს.კ. და
მიქსერით ხილფაფა მოამზადეთ.
შემთბარ რძეში გახსენით შოკოლადი და ოდნავ გააგრილეთ.
ხაჭოსებრი ნაზი ყველი, შაქრის პუდრა და
შოკოლადიანი მასა ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე . ნაღები ათქვიფეთ
გამაგრებამდე და დაუმატეთ კრემს.
ბისკვიტს წაუსვით დარჩენილი ჯემი. კრემის
ნახევარს შეურიეთ ხილფაფა. ბისკვიტზე კოვზით მონაცვლეობით გაანაწილეთ
თეთრი და ხილის კრემი და ბოლოს კოვზითვე სპირალისებურად შეურიეთ.
ნამცხვარი დადგით გრილ ადგილას 3 სთ.
დამატებითი ინფორმაცია
მასალის შეცვლა: შეგიძლიათ ალუბალი შეცვალოთ მარწყვით.
დამატებითი ინფორმაცია
მასალის შეცვლა: შეგიძლიათ ალუბალი შეცვალოთ მარწყვით.