მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ქოქოსის ტრუფელი
2010-04-13, 12:52 PM

მასალა: 3 ჩ/ჭ შაქარი, 2.5 ჩ/ჭ ქოქოსი, 5 კვერცხის ცილა, 300 გ ნაღები, 250 გ შოკოლადი, ცოტა კარაქი.

 მომზადება: 5 ცალი კვერცხის ცილა კარგად გათქვიფეთ 3/4 ჩ.ჭ. შაქართან ერთად (ანუ მაგარი ბეზე ამოიყვანეთ). დაამატეთ 2,5 ჩ.ჭ ქოქოსი, გადაურიეთ, გადაიტანეთ ყალიბში და გამოაცხეთ 200 გრადუსზე 15-20 წუთი. ყალიბს ჩაუფინეთ საკონდიტრო ქაღალდი და კარაქი გადაუსვით. ამ გამომცხვარ ქოქოსის ბეზეს ზემოდან გადაუსვით ნაღების კრემი: გათქვიფეთ 300გრ. ნაღები (38%) და შეათქვიფეთ 250 გრ გამდნარი შოკოლადი, ანუ გაადნეთ შოკოლადი ორთქლზე და ამოყვანილ ნაღებს შეათქვიფეთ. ოღონდ შოკოლადი ცხელი არ უნდა იყოს! მთავარია ნაღები დიდხანს არ თქვიფოთ, თორემ კარაქში გადავა! წაუსვით გამომცხვარ ბეზეს ნაღების კრემი და მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი.

0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: რეცეპტები, ქოქოსის ტრუფელი, გემრიელი, ტკბილეულობა
ნანახია: 2325 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]