ინგრედიენტები: 8 ულუფა 4 ფორთოხალი 2 ს.კ. კონიაკი 4 ს.კ. შაქრის პუდრა 800 გ ხაჭო 4 ს.კ. შესქელებული რძე 400 გ სქელი ნაღები მანდარინი გასაფორმებლად წითელი მოცხარი გასაფორმებლად მომზადების წესი: 1. 2 ფორთოხალი გაფცქვენით, დაყავით ლებნებად, მოასხით კონიაკი და მოაყარეთ შაქრის პუდრა. დარჩენილი ფორთოხლები კანიანად დაჭერით რგოლებად. 2. ხაჭო გაატარეთ საცერში, შეურიეთ შესქელებული რძე, ნაღები და ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. 3. ფორთოხლის რგოლებზე საკონდიტრო პარკით გაანაწილეთ ხაჭოს კრემი. დესერტი გააფორმეთ ფორთოხლისა და მანდარინის ლებნებით, წითელი მოცხარითა და გახეხილი ცედრით.
|