ინგრედიენტები: 6 ულუფა 1 ჭ. ფქვილი 1/2 ჩ.კ. ცომის საფხვიერებელი 1 ჩ.კ. შაქრიანი ვანილი 2 ს.კ. შაქარი 70 გ კარაქი 1 კვერცხი წასასმელად: 100 გ კარაქი 1/2 ჭ. შაქარი 2 ს.კ. გარგარის ჯემი 200გ ქოქოსის ფანტელი 100გ შოკოლადის მინანქარი მომზადების წესი: 1. ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი, ვანილი, შაქარი და დაჭრილი კარაქი შეურიეთ ერთმანეთს ისე, რომ მიიღოთ ფხვიერი მასა. დაუმატეთ კვერცხი. მიღებული ცომი დაამრგვალეთ და შედგით მაცივარში 30 წთ. 2. გამოიღეთ, გააბრტყელეთ 0,7 სმ სისქეზე და მოათავსეთ ცხიმწასმულ ფორმაში. 3. ათქვიფეთ კარაქი და შაქარი, შეურიეთ ჯემი და ქოქოსის ფანტელი. 4. მიღებული მასა გაანაწილეთ ცომზე, შედგით ღუმელში 200 ºc-ზე და აცხვეთ 25 წთ. 5. გააგრილეთ, დაჭერით და სურვილისამებრ გააფორმეთ შოკოლადის მინანქრით
|