0, 5 ლ. ცივ წყალში ჩავასხათ ნახევარი ყავის ჭიქით ზეთი, სოდა1 ჩაის კოვზი , ძმარი, 1 ჩაის კოვზით მარილი და დავაყარით ფქვილი მოვზილოთ ცომი, ცოტა დავასვენოთ და გავაბრტყელოთ მრგვლად გავყოთ 3 ნაწილად ცომი და წაუსვათ დარბილებული მარგარინი, დავკეცოთ ნახევრად მთვარისებურად მივცეთ ოთხკუთხედის ფორმა შემდეგ დავკეცოთ კონვერტისებურად, შევდგათ მაცივარში 20 წუთით , გამოვიღოთ და გამოვაცხოთ გაზქურაში, წაუსვათ კრემი და ზემოდან მოვაყაროთ გვერდებზე ჩამონაჭრები დავფშხვნათ და ისე.
კრემის მომზადება:
ნახევარი ლიტრი რძესა და 4 სუფრის კოვზი ფქვილისგან და 4 სუფრის კოვზი შაქრისგან მოვადუღოთ ფაფა, ავთქვიფოთ კარაქი და 4 ან 5 სუფრის კოვზი სგუშონი ცოტა ვანილი, აურიოთ გაციებულ წინასწარ მომზადებულ ფაფას და კრემიც მზად არის.