მასალა:
- მზესუმზირა 2 ჭიქა
- ფქვილი1,5ჭიქა
- შაქარი 1/2 ჭიქა
- ზეთი 100 გრ.
- წყალი 1/2 ჭიქა
მომზადება:
მოვხალოთ მზესუმზირა და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში რამდენჯერმე.ფქვილიც მოვხალოთ სუფთა ტაფაზე და ურიოთ მანამ მოყავისფრო ფერს არ მიიღებს,შემდეგ აურიოთ მზესუმზირას და კიდევ ერთხელ გავატაროთ ხორც საკეპმანქანაში დაუმატოთ ზეთი და აურიოთ კარგად. შაქრით და წყლით მოვადუღოთ სიროფი და დაუმათოთ მიღებულ მასას და კარგად აურიოთ,შევდგათ მაცივარში და დაველოდოთ გაციებას.
გემრიელად მიირთვით!
|