მასალა:
- 200გრ.მარგარინი ან კარაქი სამარხო
- 4 ს.კ.შაქარი
- 2 ს.კ. წყალი
- 9 ს.კ. ფქვილი
- 2 ს.კ. კაკაო
- 50 გრ. შაქრის პუდრა
მომზადება:
200 გრამ ოთახის ტემპერატურაზე გამდნარ მარგარინს შეურიოთ შაქარი და წყალი მოვზილოთ და დაუმატოთ ფქვილი რასაც შეიზელს ცომი ხელზე არ უნდა გეკრობოდეს.
ცხიმ წასმულ ჟარუნზე დავალაგოთ ცომისგან გაკეთებული პატარ ბურთულები და შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად
როცა გამოცხვება ცხელს ამოვგუნგლავთ კაკაოსა და შაქრის პუდრაში
გემრიელად მიირთვით!
|