0,5 ლ. თბილ წყალში ჩავასხათ ნახევარი ყავის ჭიქით ზეთი,ძმარი,1 ჩაის კოვზით მარილი და დროჟი დავაყარით ფქვილი მოვზილოთ ცომი,ცოტა დავასვენოთ და გავაბრტყელოთ მრგვლად ცომი და წაუსვათ დარბილებული მარგარინი,დავკეცოთ ნახევრად მთვარისებურად მივცეთ ოთხკუთხედის ფორმა შემდეგ დავკეცოთ კონვერტისებურად,გავაბრტყელოთ გრძლად რაც შეიძლება გრძლად გააბრტყელეთ და გადაახვიეთ რულეტივით,ჩადეთ ცელოფანში და შეინახეთ საყინულეში მანამ გაიყინება.როცა მოგინდებათ გამოცხობა გამოიღეთ საყინულედან დააცადეთ დარბილებამდე დაჭერით პატარა კუბიკებად,და ცომიც მზად გაქვთ.
მასალა კრემისთვის:
1 ლ.წყალი
7ს.კ. ფქვილი
8ს.კ.შაქარი
სამარხო მარგარინი 1 პაჭკა
ვანილი
მომზადება:
მოვხარშოთ ფაფა გავაციოთ ,ცალკე ავთქვიფოთ მარგარინი მიქსერით და ნელ-ნელა შეურიოთ ფაფას და ბოლოს დაუმატოთ ვანილი.
ცომი დავჭრათ პატარა კუბიკებად გავაბრტყელოთ სიგრძეზე
და გადავახვიოთ ფორმებს
შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად
როცა გამოცხვება გამოვიღოთ ფორმებიდან გაცივდება და ჩავდოთ კრემი ტრუბოჩკებში უფრო ადვილი მოსახერხებელია ტორტის მოსართავით ჩადება კრემის შიგნით.ზემოდან მოვაყაროთ პუდრა და კრემზე გასაფორმებლად მე წითელი სმაროდინა დავალაგე.