მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

თათარა
2011-05-09, 6:46 PM
 მასალა:

  • 500გრ.ბადაგი (ყურძნის წვენი)
  • 3ს.კ. ფქვილი
  • 50გრ.ნიგოზი 

 მომზადება:



 ბადაგი და ფქვილი გავთქვიფოთ კარგად და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვურიოთ მანამ არ შესქელდება



როცა შესქელდება დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ კარგად



 როცა მოიშუშება დავასხათ თეფშებზე  და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი.

გემრიელად მიირთვით!







 



0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: likuna | ტეგები: pelamusi, თათარა, თათარი, ფელამუში, tatara, ბადაგი, badagi, კახეთი
ნანახია: 12084 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]