ბადაგი და ფქვილი გავთქვიფოთ კარგად და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვურიოთ მანამ არ შესქელდება
როცა შესქელდება დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ კარგად
მანამდე უნდა მოვამზადოთ: ნიგოზი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და ძაფზე ავასხათ ნემსით , თავსე გაუკეთოთ საკიდი და როცა მოიშუშება თათარა ამოვავლოთ , ჯერ ერთხელ და 3-4 წუთის შემდეგ მეორედ.დავკიდოთ მზეზე და დაველოდოთ გამოშრობას რომელიც დაახლოებით 2 კვირაში მზად იქნება .