მასალა:
- კვერცხი 7-10
- შაქარი 3ჭ.
- ფქვილი2 ჭ.
- სოდა 1ჩ..
- არაჟანი 1ლ.
- კარაქი250გრ.
- შოლოლადი 1-1,5 (პლიტკა)
მომზადება:
კვერცხი,1/5 ჭიქა შაქარი, სოდა და ფქვილისგან გავაკეთოთ ცომი ,ამ ცომისგან გაზქურაში გამოვაცხოთ მრგვალი კვერები დაახლოებით 8-10 სმ.(1 სუფრის კოვზზე რაც დაეტევა ის მასა) დარჩენილი შაქრის, კარაქისა და სმეტანისგან გავაკეთოთ კრემი. გამოცხობილ კვერებს წავუსვათ კრემი ზემოდან დავალაგოთ ისევ კვერები და მივცეთ პატარ კუს ფორმა ,გაუკეთოთ თავი და ფეხები კრემისაგან და კვერებისგან. ზემოდან მოვასხათ მინანქარი ან ნატეხი შოკოლადებით გავაფორმოთ.
შეგიძლიათ ამ ფორმის მორთოთ
გემრიელად მიირთვით!
|