მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ნიგვზიანი ნამცხვარი
2011-05-14, 1:52 PM
მასალა ცომისთვის:

  • 3კვერცხი
  • 1ჭიქა შაქარი
  • 1/2 ჩ.კ. სოდა ძმრით ან ლიმონის წვენით
  • 150გრ. ფქვილი

1კრემი:

  • 50გრ.სმეტანა(20%)
  • 1ჭიქა შაქარი
  • 10გრ ჟელატინი+100გრ.წყალი
  • 100გრ.კარაქი
  •  
2კრემი:

  • 2კვერცხის ცილა
  • 1/3 შაქრის პუდრა
 
მასალა შიგთავსისთვის:

  • 300გრ. ქლიავის ჯემი
  • 1ჭიქა ნიგოზი წვრილად დაჭრილი
  • 1შოკოლადის ფილა
  • მარმელადი (მე გამოვიყენე ლიმონის დაგრეიფურტის)



მომზადება:


ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი კარგად გათეთრებამდე,დაუმატოთ სოდა -ძმრით  ,ფქვილი.მიღებული ცომისგან გამოვაცხე 3 ფირფიტა ,თითოეული ფირფიტა სადღაც 15-20 წუთში ცხვება.
ჟელატინს დავასხი წყალი და მივიყვანე ადუღებამდე .
მიქსარით ავთქვიფე სმეტანა და შაქარი დავუმატე ცხელი ჟელატინი,დარბილებული კარაქი და მიქსერით კარგად ავთქვიფავთ.

დავდოთ ერთი ფენა



წაუსვათ კრემი ზემოდან,ქლიავის ჯემი და მოვაყარით ნიგოზი



 ასე გავიმეოროთ სამივე ფენაზე და 1 საათით შევდგათ მაცივარში


2 კვერცხის ცილა და შაქრის პუდრა აუთქვიოთ გათეთრებამდე (გავაკეთოთ ბეზე)რომ გადმოაბრუნბ ჯამს არ უნდა ვარდებოდეს.გამოვიღოთ ნამცხვარი მაცივრიდან და წაუსვათ ბეზე ზემოდან და გარშემო


მოვაყაროთ ნიგოზი და წვრილად ჩახეხილი შოკოლადი




გარშემო შემოულაგე მარმელადები გასაფორმებლად








 

გემრიელად მიირთვით!




























0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: likuna | ტეგები: NIGVZIANI TOTTI, nigvzis torti, nigvzis kremi, NIGVZIANI NAMCXVARI, ნიგვზიანი ნამცხვარი, Be, ნიგვზიანი ტორტი, beze, ნიგვზის კრემი
ნანახია: 10265 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]