მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

შუ
2011-06-06, 1:17 PM
    მასალა:
  • ფქვილი - 260 გ
  • კარაქი - 120 გ
  • შაქარი - 10 გ
  • კვერცხი - 2 ც.
  • კვერცხის გული - 8 ც.
  • მარილი გემოვნებით
  • წყალი - 230 გ
 მასალა კრემისთვის:
1 მარგარინი 
1 შესქელებული რძე (სგუშონი)
1 ვანილი
   მომზადება:

ადუღეთ წყალი, დაამატეთ შაქარი, კარაქი, მარილი. ადუღებულ წყალში დაამატეთ ფქვილი, ცომი ხარშეთ 5 წუთი.

 



გააცალკავეთ კვერცხის გული. გააციეთ ცომი  70° -მდე და ნელნელა, შეურიეთ კვერცხი და კვერცხის გული.







მომზადებული ცომი კოვზით დაალაგეთ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე პატარა ბურთულებათ. აცხვეთ 40წუთის განმავლობაში  220°С, -ზე



გამომცხვარი ბულკები გაჭერით შუაზე და შეავსეთ კრემით

კრემის მომზადება:

1პაჩკა მარგარინი გავთქვიფოთ კარგად და ნელ-ნელა შეურიოთ მალაკო ვთქვიფოთ კარგად სანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ,ვანილი და კრემიც მზად არის.

 

გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: likuna
ნანახია: 11120 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 3 | რეიტინგი: 4.1/11
სულ კომენტარები: 3
3 Oldcoyot  
0
Zghapruli gamovida...kremi cota shevcvale da 100 gr karaqi da 150 ml 30% naghebi gavukete.... dneba pirshi... gmadlobt...

2 likuna  
0

1 nini tkavashvili  
0
madloba didi

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]