მასალა: - ფქვილი - 260 გ
- კარაქი - 120 გ
- შაქარი - 10 გ
- კვერცხი - 2 ც.
- კვერცხის გული - 8 ც.
- მარილი გემოვნებით
- წყალი - 230 გ
მასალა კრემისთვის: 1 მარგარინი 1 შესქელებული რძე (სგუშონი) 1 ვანილი მომზადება:
ადუღეთ წყალი, დაამატეთ შაქარი, კარაქი, მარილი. ადუღებულ წყალში დაამატეთ ფქვილი, ცომი ხარშეთ 5 წუთი.
გააცალკავეთ კვერცხის გული. გააციეთ ცომი 70° -მდე და ნელნელა, შეურიეთ კვერცხი და კვერცხის გული.
მომზადებული ცომი კოვზით დაალაგეთ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე პატარა ბურთულებათ. აცხვეთ 40წუთის განმავლობაში 220°С, -ზე
გამომცხვარი ბულკები გაჭერით შუაზე და შეავსეთ კრემით
კრემის მომზადება:
1პაჩკა მარგარინი გავთქვიფოთ კარგად და ნელ-ნელა შეურიოთ მალაკო ვთქვიფოთ კარგად სანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ,ვანილი და კრემიც მზად არის.
გემრიელად მიირთვით!
|