მასალა:
2ჭიქა ბრინჯი 1ც.ფორთოხალი 200გრ.ქიშმიში 200გრ.ბარგრის მურაბა 2ც.მიხაკ დარიჩინი 50გრ. კარაქი
მომზადება:
გავრეცხოთ და მოვხარშოთ ბრინჯი გადავწურით საწურში და გადავავლოთ ცივი წყალი,ქვაბში შავდოთ კარაქი ჩავყაროთ ბრინჯი ,ქიშმიში ,გარგრის მურაბა,
დაჭრილი ფორთოხალი,
მიხაკი ,დავახუროთ ქვაბს თავსახური და დავდგათ ძალიან დაბალ გაზზე პერიოდულად რამდენჯერმე აურიოთ და 15-20 წუთში მზად იქნება.
გემრიელად მიირთვით!
|