მასალა:
- 225 გრ. კარაქი ან მარგარინი
- 3/4 ჭიქა შაქარი თეთრი
- 3/4 ჭიქა შაქარი ყავის ფერი (Braun Sugar)
- 1-1,5 ჭიქა შოკოლადის ჩიფსები (ან მაგარი შოკოლადი დაჭრილი კუბიკებად)
- 1 ც კვერცხი
- 1 ს.კ მაიონეზი
- 0,5 ჩ.კ მარილი
- 1 ჩ.კ სოდა
- 3 და 3/4 ჭიქა ფქვილი.
მომზადება:
გააცხელეთ გაზქურა 180 გრადუსამდე . 1. შეურიეთ ერთმანეთს კარაქი და შაქარი
2. დაამატეთკვერცხი და მაიონეზი და აურიეთ
3. დაამატეთ მარილი სოდა, ფქვილი და მოზილეთ ცომი
4. დაამატეთ შოკოლადი
5. ცომისგან გააკეთეთ პატარა გუნდები, დაალაგეთ ჟარუნაზე და გააბრთყელეთ. (უნდა გამოვიდეს დაახლოებით 40 ცალი )
შედგით დუხოვკაში და აცხეთ 12-15 წუთი!
გემრიელად მიირთვით!
|