მასალა: - 300გრ. მარგარინი
- 3 კვერცხის გული
- 3 ჭ.ფქვილი
- - - - - - - - - -
- 3კვერცხის ცილა
- 1 ჭიქა შაქარი
- 1ჭ.ნიგოზი
მასალა კრემისთვის: 300გრ.კარაქი 1 ქილა შესქელებული რძე (სგუშონი) 2 ს.კ. კაკაო
მომზადება: გავადნოთ მარგარინი და შეურიოთ 3 კვერცხის გული ავთქვიფოთ კარგად დაუმატოთ 3 ჭიქა ფქვილი და მიღებული ცომი შევდგათ მაცივარში დახლოებით 1 საათი
სანამ ცომი გაცივდება მანამდე 3 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მიქსერით დაუმატოთ შაქარი
დავჭრათ ნიგოზი წვრილად
გამოვიღოთ ცომი მაცივრიდან და გავყოთ 6 ნაწილად,გავაბრტყელოთ მრგვლად მე ესეთი ჟარუნი მქონდა ზემოდან წაუსვათ გამზადებული ბეზე და მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად,ვაცხოთ დაახლოებით 10-15 წუთი ანუ ცომი უნდა ამოვიდეს და ბეზე ცოტა დაწითლდეს,ასე ვაცხობთ ექვსივე ფენას
კრემის მომზადება: კარაქი უნდა იყოს დარბილებული გავთქვიფოთ კარგად და დაუმატოთ შესქელებული რძე(მალაკო) 2სუფრის კოვზი კაკაო,1სუფრის კოვზი კონიაკი და კარგად ავთქვიფოთ
თითოეულ ფენას წაუსვათ კრემი
ზემოდან მოვაყაროთ ან გახეხილი შოკოლადი ან დაჭრილი ნიგოზი
გემრიელად მიირთვით!
|