მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ტორტის ბისკვიტი
2013-01-08, 7:01 PM
მასალა ბისკვიტისტვის :
  • 10კვერცხი
  • 2 ჭიქა შაქარი
  • 2 ჭიქა ფქვილი

მომზადება:

ავიღოთ 10 კვერცხი და გავაცალკეოთ ცილა და გულები ერთმანეთისგან





ცილა აუთქვიფოთ მიქსერით კარგად მანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ





ვთქვიფოთ გაუჩერებლად იქამდე სანამ ,რომ გადმოვაბრუნოთ





თასიდან არ უნდა გადმოდიოდეს





შემდეგ დაუმატოთ ნელ -ნელა 2 ჭიქა  შაქარი და გავთქვიფოთ




შემდეგ კვერცხის გულები  შეურიოთ





და ბოლოს 2 ჭიქა ფქვილი ნელ- ნელა  დაუმატოთ






გვთქვიფოთ კარგად




და უკვე გამზადებულ ფორმასში ჩავასხათ,ფორმას ჩაუფინოთ კალკის ქაღალდი და ფორმას გარშემო და ძირზე წაუსვათ ქარაქი




მე  ეს მასა გავყავი ორად პატარა ფორმაშიც ჩავასხი დაახოებით 2 კვერცხის ხელა იქნებოდა ფორმა (ანუ ამ 10 კვერცხიდან გავყავი)




ესე გამოიყურება უკვე ფორმაში ჩასხმული



და შევდგათ გაზქურაში დაბალ გაზზე გამოსაცხობად დაახლოებით 1საათი(მე ძალიან დაბალზე მქონდა და 2 საათი უნდა გამოცხობას) პტარა ფორმაში ჩასხმული მალე გამოვიღე უცბად გამოცხვა





ცხელივე გადმოვიღოთ ფორმიდან და ძირიდან მოვაძროთ კალკის ქაღალდი




შიგნით გული გამოცხობილი არის თუ არა შეგვიძლია ასანთის ღერით გავსინჯოთ ,ზემოდან ჩავასოთ და თუ სუფთათ ამოვიღეთ ესეიგი დაშუშულია




გამომცხვარი ბისკვიტი გავჭრათ შუაზე



და დავნამოთ ორივე მხარე კარგად




მე მაყვლის წვენით, ჩაის ნაყენით, გარგრის მურაბით და კიდევ 3 ს.კ ლიქიორით ( არაყიც შეიძლება) დავნამე





0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75
ნანახია: 19218 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 3.4/23
სულ კომენტარები: 1
1 nino1980  
0
fqvilic mikserit gatkvifet?

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]