პროდუქტები:
125 გ. ბისკვიტის ორცხობილა
1 კგ. მარწყვი
1 ლიმონი
500 მლ. რძე
2 ს/კ. შაქარი
50 გ. დალბობილი მანანის ბურღული
2 კვერცხი
4 ს/კ. გათქვეფილი ნაღები
სურვილისამებრ ქოქოსის ბურბუშელა
მომზადება:
ორცხობილა მსხვილად დავფხვნათ და ავურიოთ დაჭრილ მარწყვში. რძე
წამოვადუღოთ ლიმონის ცედრასთან და შაქართან ერთად, შემდეგ ჩავამატოთ
მანანის ბურღული და 5 წუთის გნმავლობაში ვხარშოთ, თან ვურიოთ. კვერცხის
გული კარგად გავთქვიფოთ ნაღებთან ერთად, დავუმატოთ გაციებული მანანის მასა ,
ცალკე გავთქვიფოთ კვერცხის ცილა და ისიც შევათქვიფოთ მანანის მასას,
ავურიოთ მომზადებული მარწყვი, ჩავდოთ ფორმაში და გამოვაცხოთ ღუმელში,
მივირთვთგაციებული.
|