მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

კენკრის პუდინგი
2010-04-13, 12:55 PM
მასალა: 
250-300 გრ. სხვადასხვა სახეობის კენკრა (შეიძლება გაყინულიც); 
3-4 ს/კ დაფხვნილი ნუშის ნამცხვარი (შემცვლელად ,,ქალის თითები); 
3-4 ს/კ ლიქიორი; 
1 ცალი კვერცხი; 
1 ცალი კვერცხის გული; 
2 ჩ.კ. ვანილის შაქარი; 
40 გრ. შაქარი; შაქრის პუდრი მოსაყრელად.

მომზადება: 

კენკრა გავრეცხოთ და გავაშროთ. 2 საშუალო ზომის ფორმას წაუსვათ კარაქი, ძირზე მოვაყაროთ დაფხვნილი ნამცხვარი, დავნამოთ ლიქიორით. მოვაყაროთ კენკრა. ღუმელში გრილი გავახუროთ მაქსიმალურად. კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი, კვერცხის გული, ვანილი და შაქარი. გავაგრძელოთ თქვეფა ორთქლის აბაზანაზე, იქამდე სანამ შესქელდება მასა. მოვასხათ კრემისებური მასა კენკრას, მოვაყაროთ შაქრის პუდრი და დავაწითლოთ გრილზე. მივირთვათ მაშინვე.


0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: დესერტი, კენკრის პუდინგი, გემრიელი, რეცეპტები
ნანახია: 1870 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]