მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

ნუშის ჟელე
2010-04-20, 10:50 PM

ულუფების რაოდენობა: 6
მომზადების დრო: 40 წუთი
 

მომზადებისთვის დაგჭირდებათ: 
• 150 გრ. გატარებული ნუში
• 25 გრ. ფორთოხლის წილაკები
• 30 გრ. ჟელატინი
• 1/2 ჩ/ჭ შაქარი 
• 11/2½ჩ/ჭ რძე

 მომზადების წესი:
ჟელატინი დაალბეთ 2 ჭიქა ადუღებულ და გაცივებულ წყალში 30 წუთით. დაუმატეთ 2 ჭიქა წყალი, შედგით ცეცხლზე და მუდმივად ურიეთ, ჟელატინის სრულ გადნობამდე. გამდნარ ჟელატინში ჩაასხით რძე, ნუში, შაქარი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. გააგრილეთ, ჩაასხით 6 ცალ ფორმაში და შედგით მაცივარში შედედებამდე. სუფრაზე გატანის წინ ფორმები რამოდენიმე წამით ჩადგით ცხელ წყალში და გადმოაბრუნეთ თეფშზე. გააფორმეთ ფორთოხლის წილაკებით
.


0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: deserti kulinaria, fortoxliswilakebi, gatarebuli nushi, jelatini, adugebuli, nushis jele, rze, shaqari
ნანახია: 1790 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]