ინგრედიენტები: 6 პერსონაზე • 3 მოტკბო-მომჟავო ვაშლი • დესერტის კრემი (ვანილის) • 2 ნატეხი პრიანიკი • 6 ნიგვზის გული • 2 ს.კ. თხილი • 50 გრ. ნაღების კარაქი • პილპილი მომზადება: ჰაერღუმელი 180 გრადუსამდე გაახურეთ. პრიანიკი ოთხკუთხედებად დაჭერით. დაანამცეცეთ ნიგოზი. ვაშლი გარეცხეთ და გააშრეთ. ორად გაჭერით. მოაშორეთ გული. თითოული ვაშლში მოათავსეთ დანამცეცებული თხილი, ნიგოზი და პრიანიკის ნატეხები. ზევიდან დაადეთ ნაღების კარაქი და მოაყარეთ პილპილი. ჰაერღუმელში 18—20 წუთით დატოვეთ. შემდეგ გამოიტანეთ, ვაშლს შიგთავსის ნახევარი ამოუღეთ და მის ნაცვლად ჩადეთ კრემი. თხილისა და პრიანიკის შიგთავსი კი ზევიდან მოაყარეთ. მაშინვე დააგემოვნეთ.
|