მასალა:
- 3 კვერცხი
- 0,5 ჭ შაქარი
- 50 გ. შოკოლადი
- 100 გ/ კარაქი
- 1,5 ს.კ კაკაო
- 1 ს.კ კონიაკი
მომზადება:
გააცალკევეთ კვერცხის გული ცილასაგან.კვერცხის გულისაგან გააკეთეთ გოგლიმოგლი ,ცალკე ათქვიფეთ ცილა. შოკოლადი გაადნეთ ორთქლზე კარაქთან და კაკაოსთან ერთად.გააციეთ.შეურიეთ გოგლიმოგლი.დაამატეთ კონიაკი.შემდეგ შეურიეთ ათქვეფილი კვერცხის ცილა.ჩაალაგეთ ფორმებში.შეგიძლიათ მოაყაროთ ნიგოზი ან თხილი, შედგით მაცივარში.
|