ინგრენდიენტები: 3 ჭიქა ფქვილი 3 ჩაის კოვზი ,გატარებული ჯინჯერი 1 ,ჩაის კოვზი დარიჩინი 1 ჩაის კოვზი საჭმელი სოდა
1/4 ჩაის კოვზი ჯავზი(ხეხო) 1/4 ჩაის კოვზი მარილი 3/4 ჭიქა კარაქი 3/4 ჭიქა შაქარი 1/4 ჭიქა ბადაგი; მელას, ,(შაქრის წარმოებაში). 1 კვერცხი(ქათმის) , მომზადების წესი: 1)ავთქვლიფოთ ფქვილი, ჯინჯერი,დარიჩინი,სოდა,ჯავზი, მარილი,კარაქი, შაქარი,კვერცხი-ძალიან მაგრად! შევფუთოთ პლასტიკურ შესახვევში და შევდოთ მაცივარში 4 საათის განმავლობაში. 2)დავჭრათ ისე რომ მიიღოს კაცუნას ფორმა 3)გამოაცხვეთ 8-დან 10 წუთამდე და გააფორმეთ თქვენი გემოვნებით.
|