მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

ნაყინი პიტნის ჟელეთი
2010-04-07, 9:27 PM

მასალა:

300 გრ. ნაყინი, 1 ს/კ ჟელატინი, 2 ს/კ პიტნის ლიქიორი, 5 გრ. პიტნის ფოთლები, 1/2 ჩ/ჭ შაქარი, 1 ჩ/ჭ თეთრი, მშრალი ღვინო, 1 ც. ლიმონი ნექტარინი, 12 ც. მარწყვი.

მომზადება:


ჟელატინი დაალბეთ წყალში. პიტნის ფოთლებს დაასხით წყალი, დაუმატეთ შაქარი და მოხარშეთ ვეჟინი (სეროფი). მზა სითხე გააციეთ, დაუმატეთ ღვინო, ლიმონის წვენი, ლიქიორი და ჟელატინი. მიღებული მასა ჩაასხით ფორმებში და გააციეთ. სუფრაზე გატანის წინ თითო ულუფა ჟელატინზე დადეთ თითო ნაყინის ბურთულა, ნაჭერი ნექტარინი და მარწყვი. გააფორმეთ პიტნის ფოთლებით.


გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, დესერტი, ნაყინი პიტნის ჟელეთი
ნანახია: 2050 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]