მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

ნუშის ჟელე
2010-04-07, 9:34 PM


მასალა:


150 გრ. გატარებული ნუში 

25 გრ. ფორთოხლის წილაკები 

30 გრ. ჟელატინი 

½ ჩ/ჭ შაქარი 

1 ½ ჩ/ჭ რძე.


მომზადება:


ჟელატინი დაალბეთ 2 ჭიქა ადუღებულ და გაცივებულ წყალში 30 წუთით. დაუმატეთ 2 ჭიქა წყალი, შედგით ცეცხლზე და მუდმივად ურიეთ, ჟელატინის სრულ გადნობამდე. გამდნარ ჟელატინში ჩაასხით რძე, ნუში, შაქარი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. გააგრილეთ, ჩაასხით 6 ცალ ფორმაში და შედგით მაცივარში შედედებამდე. სუფრაზე გატანის წინ ფორმები რამოდენიმე წამით ჩადგით ცხელ წყალში და გადმოაბრუნეთ თეფშზე. გააფორმეთ ფორთოხლის წილაკებით.


0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ნუშის ჟელე, ტკბილეულობა
ნანახია: 2137 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]