მასალა:
- 5 კვერცხი
- 1 ჭიქა შაქარი
- 1 ჩ.კ სოდა ძმრით.
- 1 ჭიქა გაცხელებული გამდნარი კარაქი
- მარილი, დარიჩინი
- 500 გრ. ფქვილი
მომზადება:
ათქვიფეთ ერთი კვერცხი და 4 კვერცხის გული, დაამატეთ შაქარი, სოდა, გამდნარი კარაქი, მარილი, დარიჩინი. მიღებულ მასაში დაამატეთ გაცრილი ფქვილი და მოზილეთ ცომი, გააბრტყელეთ ცომი და ფორმებით ამოჭერით ფიგურები. შემდეგ ამოალაგეთ ცხიმწასნულ ჯარუნაზე და შედგით დუხოვკაში.
|