მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

კვერცხი ნიგვზითა და ბროწეულით
2010-04-19, 0:38 AM

ინგრედიენტები: 4ც. კვერცხი;
                    1 ჩ/ჭ. დანაყილი ნიგოზი;
                    1 თავი ხახვი;
                    1 სუფრის კოვზი ერბო;
                    ბროწეული, მარილი და 
                    წიწაკა გემოვნებით.

 

   კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ შიგ დანაყილი ნიგოზი, ერბოში მოშუშული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი, წიწაკა, ბროწეულის მარცვლები. კოვზით ფრთხილად ვურიოთ ისე, რომ მარცვლები არ დაიჭყლიტოს. მომხადებული მასალა დავდოთ ერბომოსხმულ, ცხელ ტაფაზე და შევწვათ.

 

0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, ბროწეული, ერბო, შემწვარი კვერცხი, ხახვი, წიწაკა, დანაყილი ნიგოზი
ნანახია: 1188 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]