ინგრედიენტები: წითელი თევზი - 250-300 გრ. პური ტოსტერებისთვის, მაიონეზი, სალათის ფურცლები, კამა ან ოხრახუში. * სამარხვო ვარიანტი: სამარხვო მაიონეზით მომზადება: პური დავჭრათ სამკუთხედებად. თითოეულ სამკუთხედს წავუსვათ მაიონეზი და დავადოთ სალათის ფოთოლი. * შესაძლებელია მოხარშული კვერცხის გულის ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე მაიონეზში აჭყლეტა და ამ ნაზავით პურის დაფარვა. წითელი, შებოლილიან ან სუსტად დამარილებული თევზი დავჭრათ თხლად. თითოული ნაჭერი ორად გავკეცოთ, გავხვრიტოთ ჩხირით და ბუტერბროდის შუაში ჩავარჭოთ. * თევზის თხელი ფენა შეიძლება გადაახვიოთ კიდეც და ბუტერბროდზე ჩხირით ჩაამაგროთ. ბუტერბროდი მოვრთოთ მწვანილით.
|