მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

ბუტერბროდი ხიზილალით და თევზით
2010-04-19, 10:36 PM

მასალად საჭიროა:
4 ულუფა
8 ნაჭერი პური
100 გ ხაჭო
2 ს.კ. არაჟანი
1 ს.კ. გახეხილი პირშუშხა
80 გ კარაქი
80 გ ორაგულის ხიზილალა
1/2 კიტრი
1 თავი ხახვი
1/2 ლიმონი
120 გ დამარილებული ორაგულის ფილე
დაფქული წითელი წიწაკა
ოხრახუში, კამა 


მომზადების წესი:
1. პურისგან გამოჭერით 6-7 სმ დიამეტრის და 6-7 მმ სისქის მრგვალი ნაჭრები. მწვანილი დაჭერით წვრილად.
2. ხაჭო და არაჟანი შეურიეთ ერთმანეთს, დაუმატეთ გახეხილი პირშუშხა და წითელი წიწაკა.
3. პურის 4 ნაჭერს ზემოდან და გვერდებზე წაუსვით დარბილებული კარაქი. გვერდები მორთეთ დაჭრილი მწვანილით. დარჩენილ 4 ნაჭერ პურს წაუსვით ხაჭოიანი მასა და გვერდები კვლავ მწვანილით მორთეთ.
4. კარაქიან ნაჭრებზე გაანაწილეთ ხიზილალა და გააფორმეთ ლიმონითა და ოხრახუშით. ხაჭოიან ნაჭრებზე კი ორაგულის ფილე დააწყვეთ და გააფორმეთ კიტრით, რგოლებად დაჭრილი ხახვითა და კამით. 

 

0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: ლიმონი, ორაგულის ფილე, არაჟანი, ხაჟ, დამარილებული, კიტრი, ხიზილალა, კამა, წიწაკა
ნანახია: 2028 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]