მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

პასტიცო
2010-04-23, 1:28 AM
მასალა:

500 გრ. მაკარონი
650 გრ. ფარში
5 სუფრის კოვზი ზეთი
1 სუფრის კოვზი ტომატ პასტა
1 ჩაის კოვზი დარიჩინი
მარილი
პილპილი
ხმელი ქინძი
1 სუფრის კოვზი კარაქი
2კვერცხი
1.5 ჭიქა გახეხილი ყველი


__________________________________________________________________________________

მოვამზადოთ ბუშამელის სოუსი



მასალა:


1 ლიტრი ადუღებული რძე
55 გრამი კარაქი
6 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 კვერხი
1.5 ჭიქა გახეხილი ყველი და მარილი


____________________________________________________________-

სოუსის მოსამზადებლად ქვაბში ავთქვიფოთ კარაქი და ფქვილი,დავუმატოთ ცხელი რძე და ნელ ცეცხლზე ვურიოთ.ეს მასა ძალიან სქელი არ უნდა გამოვიდეს რათა დასასხმელად მოსახერხებელი იყოს.შეგრილებულ სოუსს დავუმატოთ კვერცხი,ყველი და მარილი.


_____________________________________________________________

მოვხარშოთ მაკარონი და საწრეტად გადავიტანოთ საწურზე.ზეთში მოვშუშოთ ფარში ხახვთან და ტომატ პასტასთან ერთად,დავუმატოთ მარილი,პილპილი,ხმელი ქინძი.როდესაც სითხე ამოშრება გადმოვდგათ.
მაკარონს დავუმატოთ გახეხილი ყველი,კვერცხი,კარაქი და ფრთხილად ავურიოთ.ღრმა,ცეცხლგამძლე ჭურჭლის ძირზე დავასხათ სოუსი.დავაწყოთ მაკარონის ნახევარი,მოვასხათ ისევ სოუსი,შემდეგ გავანაწილოთ ზედ ფარში.დავაწყოთ მაკარონის ნახევარი,მოვასხათ სოუსი მთლიანად,მოვაყაროთ ყველი და შევდგათ 160 გრადუს გაცხელებულ ღუმელში დაახლოებით 45 წუთი.მზა პასტიცო კიდევ 30 წუთი გავაჩეროთ ჩამქრალ ღუმელში რადგან შეგრილებული უკეთ იჭრება.


პასტიცო


პასტიცო


პასტიცო


პასტიცო
0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: farshi, kvercxi, karaqi, pastico, xmeli qindzi, darihini, makaroni, rze, yveli, პასტიცო
ნანახია: 5200 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]