მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

მოხარშული ბრინჯი
2010-04-25, 1:00 AM
2 ჩაის ჭიქა ბრინჯი, 3 ჩაის ჭიქა წყალი, 100 გრ მარგარინი ან სამარხვო კარაქი, მარილი - გემოვნებით.
ბრინჯი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავამატოთ ცხიმი, მარილი - გემოვნებით და შემოვდგათ ცეცხლზე. ადუღებისთანავე გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაჩეროთ 10-15 წუთი. შემდეგ შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვხარშოთ 30-40 წუთის განმავლობაში. მზა ბრინჯი გადავიტანოთ თეფშზე.
ბრინჯთან ერთად მაგიდასთან შეიძლება მივიტანოთ ალუბლის მურაბა.
0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: karaqi, brinji, alublis muraba, sxvadasxva, samarxo, მოხარშული ბრინჯი, marili
ნანახია: 2007 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]