მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 2 სტუმარი: 2 მომხმარებელი: 0 |
|
მოხარშული ბრინჯი
| 2010-04-25, 1:00 AM |
2 ჩაის ჭიქა ბრინჯი, 3 ჩაის ჭიქა წყალი, 100 გრ მარგარინი ან სამარხვო კარაქი, მარილი - გემოვნებით. ბრინჯი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავამატოთ ცხიმი, მარილი - გემოვნებით და შემოვდგათ ცეცხლზე. ადუღებისთანავე გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაჩეროთ 10-15 წუთი. შემდეგ შემოვდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვხარშოთ 30-40 წუთის განმავლობაში. მზა ბრინჯი გადავიტანოთ თეფშზე. ბრინჯთან ერთად მაგიდასთან შეიძლება მივიტანოთ ალუბლის მურაბა.
|
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75
| ტეგები: karaqi, brinji, alublis muraba, sxvadasxva, samarxo, მოხარშული ბრინჯი, marili
|
ნანახია: 2007 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|