1)თხლად დაჭრილი ლორი 300 გრ. 2) გახეხილი სულუგუნის ყველი 200 გრ. 3) 3 ცალი მოხარშული კვერცხი 4) 2 თავი ნიორი 5) მწვანილი და მაიონეზი
კვერცხის მოხარშული ცილა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, შევურიოთ გახეხილ სულუგუნის ყველს, დაჭყლეტილ ნიორს, მწვანილებს და მაიონეზს, რომელიც კრავს ამ მასას ლორის ნაჭერი უნდა იყოს თხელი, რომ შეძლოთ მისი დახვევა. ბოლოს ლორის ნაჭრის ბოლოები ამოავლეთ გახეხილ ყველში
თუმცა მომზადების ტექნიკა იმდენად მარტივია, რომ ამას ფოტოებიდანაც მიხვდებით