მასალა:
- 1 კგ ბადრიჯანი
- 400 გ ყველი
- 4 ცალი კვერცხი
- 200 გ კარაქი
- 400 გ არაჟანი
- 1 კონა პიტნა
- მარილი გემოვნებით
მომზადება: საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში. ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ.
|