მასალა:
- 2კგ.ბულგარული წიწაკა
- 1 ,5ხახვი
- 1კგ.სტაფილო
- 300გრ.ბადრიჯანი
- ნიგოზი, ნიორი, ბროწეულის მარცვლები, საცივის საკმაზი, ძმარი, მარილი, ცერეცო
მომზადება:
ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოთ და შევწვათ ზეთში, როცა შეიწვება დავალაგოთ საწუზე. ცალკე შევწვათ ხახვი შემდეგ სტაფილო, შემდეგ დაუმატოთ ასევე გახეხილი ბადრიჯანი და შემდეგ შემწვარი, გაციების შემდეგ ამ მასას შეურიოთ გატარებული ნიგოზი, ნიორი, საცივის საკმაზი, ცოტა ძმარი და მარილი გემოვნებით , ეს მიღებული მასა ჩავდოთ ბულგარულ წიწაკაში ზემოდან მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები და ცოტა ცერეცო.
გემრიელად მიირთვით!
|