მასალა:
- 70 მლ. რძე
- 70 მლ. ზეთი (რაფინირებული)
- 70 მლ. ზეითუნის ზეთი (რაფინირებული)
- მარილი, მდოგვი, ლიმონის წვენი, პილპილი - გემოვნებით
მომზადება:
რძე და ზეთი უნდა იყოს ორივე ერთ ტემპერატურის ანუ ოთახის
ჩაასხით რძე და ზეთი ჭიქაში რათა გაითქვიფოს (ხელის ბლენდერით)
ათქვიფეთ კარგად დაახლოებით 1 წუთი
დაუმატეთ მარილი, მდოგვი, პილპილი, ლიმონის წვენი (შეგიძლიათ ძმარიც თუ ლიმონი არ გაქვთ)
და მაიონეზიც მზად არის
გემრიელად მიირთვით!
|