მასალა:
მოზადება:
რძე ავადუღოთ და ცოტა გავაციოთ ანუ ნეკა თითი რომ ჩავყოთ ათამდე დათვალას უნდა უძლებდეს . 1 ჩაის კოვზ არასავსა მაწონს დავასხათ ცოტა რძე აურიოთ და დავასხათ რძეს
რძე გადავიტანოთ მინის ქილაში
დავახუროთ ცელოფნის თავსხური
შევფუთოთ თბილათ დაახლოებით 3 ან 4 საათი , შემდეგ აუცილებლად მოვხსნათ ადიელები თორემ დამჟავდება. შევდგათ მაცივარში დაახლოებით 8 საათი და მერე შეიძლება მისი მირთმევა .
გემრიელად მიირთვით!
|