მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

მაწონი
2012-03-23, 3:58 PM
მასალა:
  • 0,5  ლ. რძე
  • 1 ჩ.კ. მაწონი


მოზადება:

 რძე ავადუღოთ და ცოტა გავაციოთ ანუ ნეკა თითი რომ ჩავყოთ ათამდე დათვალას უნდა უძლებდეს  . 1 ჩაის კოვზ არასავსა მაწონს დავასხათ ცოტა რძე აურიოთ და დავასხათ რძეს 



რძე გადავიტანოთ მინის ქილაში 



დავახუროთ ცელოფნის თავსხური




 შევფუთოთ თბილათ დაახლოებით 3 ან 4 საათი , შემდეგ აუცილებლად  მოვხსნათ ადიელები თორემ დამჟავდება. შევდგათ მაცივარში დაახლოებით 8 საათი და მერე შეიძლება მისი  მირთმევა .





გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: receptebi, შესქელებული რძე, მაწონი, maswoni, გურმანი, რეცეპტები, maconi, რძე
ნანახია: 6376 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]