მარციპანი - სხვადასხვა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

მარციპანი
2010-12-29, 8:42 PM
მასალა:
  • ნუში (დაფქვილი)3 ჭიქა
  • შაქარი 2 ჭიქა
  • წყალი 2 ჭიქა
  • 2 კვერცხის ცილა
  • ვანილი1 ჩ.კ

მომზადება:

 ქვაბში ავადუღოთ წყალი და დავამათოთ შაქარი, ვადუღოთ ცოტახანი გადმოვდგათ ცეცხლიდან და ავთქვიფოთ სანამ ცოტა არ გამუქდება, შეურიოთ დაფქვილი ნუში, ათქვეფილი ცილა და ვანილი, შემდეგ დავდგათ  ცეცხლზე და ვადუღოთ 2-3 წუთი,ვადუღოთ სანამ არ გასქელდება და ქვაბის კედლებს არ მოსცილდება ცომი, შემდეგ  გადმოვიღოთ მიღებული მასა და აურიოთ შაქრის პუდრი, მიღებული მარციპანის ცომისგან   გავაკეთოთ ფიიგურები,უმჯობესია კვადრატის ან ბურთულები. გადავახვიოთ ფოლგაში ან კალკაში და შევინახოთ დახურულ ჭურჭელში. 

  გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: ცილა, ნუში, მარციპანი, მანდელი, პუდრა, ბეზე, marcipani, marcipan
ნანახია: 12630 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 3 | რეიტინგი: 2.6/9
სულ კომენტარები: 3
3  
mainteresebs tortze gadasakravadac sheidleba es masa tu marto yvavilebistvis da pigurebistvis?

1  
madlobt shekitxvaze ro mipasuxet/
mainteresebs mastika rogo mzaddeba

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]