მასალა:
მომზადება:
ცომი გააბრტყელეთ მრგვლად
დაჭერით აი ასეთი ფორმით
თითოეულ ნაჭერში ჩადეთ ცოტა
ვაშლის პავიდლო
ან გახეხილი ყველი (ეს თქვენ გემოვნებაზეა)
და გადავახვიოთ ფართო ნაწილიდან ვიწრო მხარეს
შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად ზემოდან წაუსვათ ათქვეფილი კვერცხი ყველის გულსართიანს, ხოლო ვასშლის გულსართიანს სიროფი ( ვაშლის გულსართიანი სამარხოა)
ცხვება 200 გრადუსზე დაახლოებით 20 წუთი
უგემრიელესია
გემრიელად მიირთვით!
|